Repülj velünk!

Foglaljon ingyenes konzultációt egyik tanúsított felhőspecialistánknál

Az űrlap elküldésével vállalja, hogy ajánlatokat és marketing anyagokat kap a Fly On The Cloud-tól Budapest, Rákóczi út 42, 1072 Hungary

Omnicanalul Zendesk

Omnicanalul Zendesk Administrează cerințele clienților venite din toate sursele

Zendesk Support

Értesítések fogadása számos kommunikációs csatornától.

new

open

pending

resolved

A Zendesk támogatás az összes ügyféltámogatási interakciót egy helyre helyezi, így a kommunikáció zavartalan, személyes és hatékony - ami produktívabb ügynököket és elégedettebb ügyfeleket jelent

Ingyenes kipróbálás
Árak megtekintése

Zendesk Chat

Beszéljen a webhely látogatóival.

new

open

pending

resolved

Az élő csevegés és az üzenetküldés személyes kapcsolatot hoz létre a támogatást kereső ügyfelekkel. Ez egy gyors és hatékony módja a a segítségnyújtásnak - tapasztalataik megszakítása nélkül.

Ingyenes kipróbálás
Árak megtekintése

Zendesk Talk

Telefon támogatasi szoftver.

new

open

pending

resolved

A telefonbeszélgetés hatékony módszer problémamegoldásra - még az e-mail és a közösségi média korában is. Amikor az ügyfelek telefonon segítséget kapnak, az ügynökök gyorsabban oldhatják meg az összetett kérdéseket, és személyre szabott támogatást nyújthatnak. Ezek a beszélgetések könnyen és hatékonyan megolhatóak a Zendesk Talk-on keresztül.

Ingyenes kipróbálás
Árak megtekintése

Zendesk Guide

ügyfelek önkiszolgálásához szükséges szoftver

new

open

pending

resolved

A Zendesk Guide egy intelligens tudásbázis, amely segíti az intézményi ismeretek kiaknázását és működésbe hozását.

Ingyenes kipróbálás
Árak megtekintése
  • testreszabható súgóközpont,
  • online közösség,
  • és ügyfélszolgálati portál.

Ennek köszönhetően az ügyfelek jobb önkiszolgálást kapnak, az ügynökök pedig javult hatékonyságot és gyorsabb megoldást látnak.

Gyorsan építhető:

Ingyenes kipróbálás
Árak megtekintése

A Suite mindent tartalmaz, amire szükség van, hogy az ügyfél a beszélgetéseket zavartalanul lebonyolíthassa a csatornákon, így jobb élményt teremtve a vállalkozások és ügyfelek számára egyaránt. A Zendesk Suite az összes terméket egy csomagban tartalmazza.

Minden, amire szüksége van egy csomagban.

Értékesítési eszközök eladók számára

A régi értékesítési menedzsment eszközök gyakran nehézkesek és nehezen használhatóak, ám a Zendesk Sell egyszerű és úgy lett tervezve, hogy megtartsa az ismétlődő eladásokat. Az Sell kiküszöböli az üzletfrissítések súrlódását, így a képviselők és a vezetők mindig képesek hozzáférni, elemezni és együttműködni a releváns adatokkal.

Gyors és egyszerű válaszokat találhat a következő kérdésekre: „Melyik üzlet zárul le ebben a hónapban?” És „Melyik ajánlatokat fogok veszíteni?”

Vessen egy pillantást a folyamatra

Amikor a támogatás és az értékesítés együtt működik, az ügyfelek jobb átfogó élményt kapnak, és a vállalkozások minden lehetőséget kihasználhatnak

A beszélgetéseket konverziókká alakítsa

Kövesse nyomon az összes ügyféllel folytatott interakciót, és ezeket az adatokat jelentésekké alakítsa, amelyek segítenek az üzleti vállalkozás elemzésében és előrejelzésében

Vezesse a műveletet adatokkal

Kapcsolat!

06 30 954 7566

Wdrożyliśmy pakiet G Suite
w ponad
900 firmach

Terms & conditions | Privacy policy |

Fly On The Cloud © 2019