Az űrlap elküldésével vállalja, hogy ajánlatokat és marketing anyagokat kap a Fly On The Cloud-tól Budapest, Rákóczi út 42, 1072 Hungary

Google Maps Platform

Fedezze fel, hol valós betekintések és magával ragadó helymegtapasztalások tehetik vállalkozását

25 million

99%

1 billion

Építsen megbízható, átfogó adatokat több mint 200 ország és terület számára.

Számíthat a pontos, valós idejű helyinformációkra.

lefedettség a világban

frissítés naponta

Magabiztos skála az infrastruktúránk segítségével.

havi aktív felhasználó

Találkozik Google Maps Platform termékeket

Találkozik

Google Maps Platform termékeket

Készítsen testreszabott, agilis élményeket, amelyek statikus és dinamikus térképekkel, Street View képekkel és 360 ° -os nézetekkel valós világot hoznak a felhasználók számára.

Segítsen felhasználóinak megtalálni a legjobb módszert az A-tól Z-ig átfogó adatokkal és valós idejű forgalommal történő eléréshez.

Segítsen a felhasználóknak felfedezni a világot gazdag helyadatokkal, több mint 150 millió helyről. Engedélyezze számukra, hogy telefonszámokat, címeket és valós idejű jeleket használva találjanak meg konkrét helyeket.

Térképek

Útvonalak

Helyek

Fedezze fel a Térképet (Maps)

Képzelje el a világot gazdag, pontos térképekkel

Segítsen egy új párnak megtalálni a tökéletes otthont az ingatlanalkalmazásban. Vagy adjon egy utasnak részletes képet egy ismeretlen vasútállomástól. A Maps segítségével statikus vagy interaktív térképekkel, amelyek beágyazódnak az Ön webhelyére vagy alkalmazásába, segíti a felhasználókat a szükséges környezetben. Az Utcakép és a nagy felbontású műholdas képek lehetővé teszik, hogy vonzóbb élményeket teremtsen további részletekkel. Naponta több mint 25 millió frissítéssel, több mint 1000 forrásból, térképeink a legfrissebb információkat tartalmazzák, amelyek a felhasználóknak szüksége vannak, közvetlenül akkor, amikor szükségük van rá.

Testreszabhatja térképeit

Tervezze térképét stílusosra egyedi jelölőkkel, vonalakkal, színekkel, sokszögekkel és képekkel. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját egyedi térképeiket elkészítsék és megosszák, valamint a zoommal, ráközelítssel, elforgatással és döntéssel használhassák a térképeket részletesebben. Az egyedi színekkel és elemekkel kiemelheti üzlethelyeit vagy testreszabhatja az Utcakép által működtetett virtuális kerékpáros utat egyedi jelölőkkel, átfedésekkel és fényképekkel.

Fedezz fel az Útvonalakat (Routes)

Fedezz fel

az Útvonalakat (Routes)

Biztosítson megbízható útmutatásokat a világ bármely pontján

Segítsen felhasználóinak a londoni kocogási útvonalak megtervezésében. Vagy keressen szállást Jakarta következő állomása közelében. Az útvonalak átfogó, naprakész tranzit-, kerékpározási, vezetési és gyaloglási útvonalakat tartalmaznak, több mint 200 ország és terület 40 millió mérföldnyi útját lefedve. Bárhol is vállalkozik, számíthat átfogó és megbízható útvonalakra.

Hozzon létre hatékony útvonalakat a költségek csökkentése és az ügyfelek élményének javítása érdekében

Tervezze meg az utazást a pontok közötti távolság, a javasolt útvonalak és a becsült utazási idő naprakész adatai alapján. Annak révén, hogy hatékony útvonalakat készítsen akár 25 útpont elérésére, modernizálhatja a kézbesítési rendszereket, városnéző útvonalakat készíthet az utazók számára, vagy autóbérlési ügyfeleket vezethet az irodából a szállodájába.

Fedezz fel Helyeket (Places)

Segítsen felhasználóinak felfedezni a körülöttük lévő világot

Mondja el felhasználóinak a Tokióba való utazás megtervezéséhez vagy a szomszédságában található ramen étterem kiválasztásához szükséges információkat. A Helyek szolgáltatással adatokat szolgáltathat a felhasználóknak a helynevekről, címekről, értékelésekről, áttekintésekről, elérhetőségi adatokról és légkörről. A helyi útmutatók és a felhasználók tízmillió frissítést nyújtanak be minden nap, így számíthat a pontos, megbízható információkra.

Nyújtson jobb szolgáltatásokat pontos helymeghatározással

Kerülje el a nem fogadott felvételt, ha az illesztőprogramokat pontos címekre küldi a felhasználók által megadott hely alapján. Könnyítse meg a felhasználók számára a helyes számlázási és szállítási információk megadását azáltal, hogy automatikusan javasolja a címeket gépelés közben. Ha nagy teljesítményű földrajzi helymeghatározási és geokódolási szolgáltatásainkat a legfrissebb helyadatokkal kombinálva használja, megkaphatja a felhasználóinak a szükséges információkat, amikor csak szükségük van rájuk.

Támaszkodjon a Google skálára, ahogy vállalata növekszik

Függetlenül attól, hogy kiszélesíti a szállítási sugarát, tervezi a forgalom növekedését, vagy segít a felhasználóknak az új áruházak helyének megtalálásában, biztos lehet benne, hogy a Google Maps Platform méretarányosan növekszik, mint te. Biztonságos, jövőbiztos infrastruktúránkon keresztül prototípusról bolygó méretűre növekedhet anélkül, hogy gondolkodnia kellene a kapacitásáról, a megbízhatóságról vagy a teljesítményről.

Bíztak bennünk

Kapcsolat!

06 30 954 7566

Wdrożyliśmy pakiet G Suite
w ponad
900 firmach

Terms & conditions | Privacy policy

Fly On The Cloud © 2019